Tag på sightseeing i København til Kulturnat

Til Kulturnat i København i 2011.
Til Kulturnat i København i 2011.

Kulturnat er en af de hyggeligste events i København, hvis du spørger mig, og jeg elsker at traske rundt i København i mørket og kigge på museer osv. Kulturnatten i København afholdes hvert år i oktober, og du kan se dato og programmet for i år her.

Adgang for alle med Kulturpas

For at blive en del af alle de spændende kulturelle tilbud, skal du købe et Kulturpas, som giver adgang til alle arrangementerne under Københavns Kulturnat. Med Kulturpasset kan du også rejse frit med bus, tog og metro i Hovedstadsområdet.

Jeg vil anbefale en tur i Botanisk Have, der er så hyggeligt, og så kan man også lige få varmen.
Jeg vil anbefale en tur i Botanisk Have, der er så hyggeligt, og så kan man også lige få varmen.

Kulturnat i hele København

Hele byen er med, og både store og små kan få en på opleveren fra indre by til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn.

Læs mere om Kulturnatten her >

♡ Katrine

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.