Græshopper, muh-køer og varme nætter

sofia_flot_aften
Udsigten fra altanen her til aften.

Jeg ved godt, at man er lidt af et skarn, hvis man brokker sig over varmen, når man ved, hvilken sommer I har haft hjemme i Danmark. Alligevel er jeg altså træt af de varme nætter her i Sofia. Det er dejligt med solskin og varme i weekenderne, hvor jeg kan slænge mig ved en pool, men de dage, hvor jeg skal på arbejde, måtte det godt bare være under 30 grader. I dag besluttede vi os for at nedkæmpe varmen, og vi har derfor købt os en blæser til soveværelset, som forhåbentlig kan gøre nætterne mere behagelige.

image

Udover, at der er virkelig varmt i vores soveværelse, holder sirenerne af græshopper mig også vågen. Et par af dem har endda forvildet sig vej helt ind i vores lejlighed. I nat var der også en ko i nærheden, der muhede snakkesaligt. Hele natten!!! Men hva pokker, som barn drømte jeg om at bo på en bondegård med alverdens dyr, og selvom det larmer lidt, er det da også lidt hyggeligt. Og jeg kan jo altid sove igennem, når jeg bliver gammel 🙂

Godnat derude og sov godt.

katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.