Om at få sin gamle krop tilbage

Grøntsagssnacks med avocadodip.

Hvor er det bare vildt, hvad ens krop kan! Her lidt over fem uger efter fødslen, vejer jeg kun 3,5 kg. mere end min normalvægt. Jeg går egentlig ikke så meget op i tallet på vægten, som jo er nogle ret ligegyldige cifre, der ikke fortæller så meget om, hvordan man ser ud, og hvordan man har det med sig selv. Men det er nu alligevel vildt, hvor hurtigt ens krop kan forandre sig efter en graviditet.

Min krop er lidt blødere og rundere, end den plejer at være, men så snart jeg må begynde at træne igen, er jeg sikker på, at jeg nok skal komme tilbage i god form og få den strammet lidt op. Indtil da har jeg besluttet, at jeg skal ud og trille med barnevognen hver dag, hvis vejret tillader det, så jeg både får motion og frisk luft.

Det kan godt være lidt svært at være sund, når man er på barsel, da det er så hyggeligt at spise hjemmebagte boller og pandekager, men jeg spiser overordnet set sund og varieret mad, og så skal der jo også være plads til lidt af det søde 😉 Jeg er som sådan ret ligeglad med, hvad jeg taber af kilo, men jeg håber da, at jeg kan iføre mig en bikini til sommer og være godt tilfreds med mit spejlbillede.

Uanset hvad, så er det dejligt ikke længere at være så besværet som i slutningen af min graviditet. Nu kan jeg igen gå lange ture uden at have ondt, jeg kan nå mine fødder, og alt væsken i kroppen er forsvundet, så jeg også kan passe mine sko. Mit gamle tøj begynder så småt også at passe, og jeg kan langt om længe erstatte joggingbukserne med jeans 🙂

♡ Katrine

2 Comments

 1. 25. januar 2017 / 12:40

  Helt enig – efter 2 uger var jeg retur i mine jeans. Jeg går også en tur hver dag, det er hyggeligt og baby har også godt af frisk luft og den lange lur 🙂
  I min mødregruppe har vi aftalt at vi skal lave et sundere alternativ til boller og kaffe når vi mødes, så vi spiser skyr med bær, supper og raw cakes.

  • Katrine
   26. januar 2017 / 10:30

   Ja, det er skønt med den frisk luft for både mor og barn, og du har helt ret – de får sig en god lang lur i barnevognen. Det virker i hvert fald til, at W elsker at sove i sin 🙂
   Uha ja, jeg kan godt forestille mig, at der hurtigt kan komme meget kage på bordet i en mødregruppe. Her i Sverige mødes man dog på jordmoderklinikken og ikke i privaten, så kan ikke forestille mig, at der er kage. Men vi får se – jeg skal derhen første gang om en uge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.