Nu med bil

Hvis der er noget, jeg ikke går op i, så er det biler, og jeg ved ærligt talt ikke særlig meget om dem. Jeg kan heller ikke rigtig se eller forstå forskellene på dem, så at kigge på biler og prøvekøre dem, er ikke ligefrem det, der står øverst på min ønskeliste. Jeg er derfor en meget glad dame i dag, da vi endelig har fået købt os en bil.

Ford_Focus_Sofia

Vi har købt denne brugte Ford Focus, og på trods af den hvide farve, synes jeg egentlig, at den er meget fin. Det vigtigste er dog ikke udseendet, men at det giver os en helt anden frihed at have vores egen bil, og jeg glæder mig meget til road trips til Sortehavet og andre spændende steder. Måske kører vi helt til Danmark i den en dag?

Det bliver også så dejligt at slippe for at køre i taxa. Ikke fordi, det er specielt dyrt at køre i taxa her i Sofia, men jeg er så træt af at blive snydt. Jeg vil skyde på, at vi bliver snydt i hvert fald halvdelen af gangene, hvor taxachaufføren enten lige kører en lille omvej, eller har et taxometer, der tæller dobbelt. Så hvis du nogensinde skal til Sofia, vil jeg råde dig til at tage taxa’erne med det blå OK logo på siderne, de er lidt mere pålidelige end de andre. 🙂

Selvom jeg godt kan lide at køre bil, så har jeg ikke helt besluttet, om jeg har lyst til at køre hernede, eller om jeg holder mig til passagersædet. Jeg synes, de kører lidt vildt med indenoms overhalinger og et agressivt tryk på speederen, og så er jeg ret bange for de store huller i vejene. Men lad os nu se, om jeg ikke tager mig sammen, og triller en lille tur.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.