I går lavede jeg en cremet og nem pastasalat med kylling og tomatpesto inspireret af denne opskrift hos louisesmadblog.dk.
Opskriften er til fire personer.
Det skal du bruge til en stor skål pastasalat:
2 peberfrugter
350 gram sukkerærter
250 gram fuldkornspastaskruer
250 gram cherrytomater
2 kyllingefileter
2 dl. creme fraiche
10 tsk. tomatpesto
Salt og peber
Sådan gør du:
1. Steg kyllingefileterne. Jeg plejer at stege dem i ovnen ved 180 grader i 30-40 min. afhængig af størrelse.
2. Kog pastaskruerne som anvist på pakken, lad dem dryppe af i et dørslag, når de er færdige.
3. Skyl og skær sukkerærter og peberfrugter i mindre stykker.
4. Skyl cherrytomaterne, og skær dem ud i kvarte.
5. Dressing: Bland 2 dl. creme fraiche sammen med 10 tsk. tomatpesto. Smag til med salt og peber.
6. Når kyllingen er stegt, skærer du det ud i mindre stykker.
7. Bland det hele sammen i en skål. Sørg for, at dressinen bliver godt fordelt.
Se også: Nem opskrift på pastasalat med tun
Skriv et svar