Cremet og nem pastasalat med kylling og tomatpesto

pastasalat med kylling og tomatpesto

I går lavede jeg en cremet og nem pastasalat med kylling og tomatpesto inspireret af denne opskrift hos louisesmadblog.dk.

Opskriften er til fire personer.

Det skal du bruge til en stor skål pastasalat:

2 peberfrugter

350 gram sukkerærter

250 gram fuldkornspastaskruer

250 gram cherrytomater

2 kyllingefileter

2 dl. creme fraiche

10 tsk. tomatpesto

Salt og peber

Sådan gør du:

1. Steg kyllingefileterne. Jeg plejer at stege dem i ovnen ved 180 grader i 30-40 min. afhængig af størrelse.

2. Kog pastaskruerne som anvist på pakken, lad dem dryppe af i et dørslag, når de er færdige.

3. Skyl og skær sukkerærter og peberfrugter i mindre stykker.

4. Skyl cherrytomaterne, og skær dem ud i kvarte.

5. Dressing: Bland 2 dl. creme fraiche sammen med 10 tsk. tomatpesto. Smag til med salt og peber.

6. Når kyllingen er stegt, skærer du det ud i mindre stykker.

7. Bland det hele sammen i en skål. Sørg for, at dressinen bliver godt fordelt.

Se også: Nem opskrift på pastasalat med tun


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.