Et fantastisk år går på hæld

Lidt minder fra året, der er gået <3

Endnu et år er ved at nå til vejs ende, og det har i sandhed været et fantastisk og vildt år, og samtidig meget lærerigt og udfordrende. Når jeg kigger tilbage på året, der er gået, kan jeg konstatere, at der sker virkelig meget på 12 måneder.

Året blev skudt i gang med en nytårstur til Flensborg og fine Lübeck i Tyskland med Hans-Kristian, som et par dage forinden havde fået sit nye job i Stockholm. 2016 blev derfor året, hvor vi igen drog udenlands og flyttede til Stockholm. Og nu har jeg allerede boet i Stockholm i ni måneders tid, og jeg har virkelig forelsket mig i den smukke by, som jeg har været så heldig at kunne vise frem til både mine veninder, mine forældre og mine svigerforældre 🙂

Den 13. januar fik jeg mit CVR-nr. og herved min egen virksomhed, og er du vimmer, det har været interessant pludselig at være min egen chef. Jeg har lært så meget både fagligt og personligt, og det har både været virkelig sjovt og virkelig hårdt!

Samtidig spiste jeg mig gravid, og i maj måned viste den to positive streger på graviditetstesten. En fantastisk nyhed og samtidig en stor omvæltning, som resulterede i, at jeg blev mor til lille William den 16. december i år, hvilket uden tvivl er det vildeste, jeg nogensinde har prøvet, og selvfølgelig årets højdepunkt.

Der er sket mange spændende ting i år, og månederne er fløjet afsted. Jeg har både været på min første blogkonference, haft en kontorplads i det centrale Stockholm, rejst en del gange frem og tilbage mellem Danmark og Sverige både pga. mit arbejde og lysten til at se dem derhjemme, og så blev det også til en uge på Playitas på Fuerteventura.

Der er også sket meget i blogland i år, hvor jeg sammen med to partnere har startet blogfællesskabet Bloggers By Heart, og så har jeg skrevet to e-bøger om blogging. (Få e-bog om SEO her og e-bog om at finde sin niche her).

Her på domænet er der også sket forandringer, da bloggen er gået fra en rejseblog til en livsstilsblog, og samtidig har bloggen nået mit mål med over 5.000 sidevisninger om måneden. Så tusind tusind tak til alle jer, der læser med <3

Årets sidste dage er blevet brugt på juleferie, og blev afsluttet på bedste vis med en hyggelig familiejul i det svenske, og jeg kan med et lykkeligt sind sige pænt tak for i år og byde 2017 velkommen. Jeg vil derfor  ønske dig et rigtig godt nytår og takke dig for at have været en del af bloggen her i 2016. Pas rigtig godt på dig selv, jeg glæder mig til at byde dig velkommen her på domænet igen i 2017.

10 af årets mest læste indlæg

Jeg har været en tur i maskinrummet, og har fundet 10 af årets mest populære indlæg, som du kan læse eller genlæse lige her:

1. En glædelig nyhed – to bliver til tre

2. Gratis babypakker til dig og din baby

3. Her skal vi bo i Stockholm

4. Vi kender nu kønnet på blob

5. Sådan vinder du over dine bumser

6. Fem ting du kan forvente at høre som gravid

7. Velkommen til verden William

8. Om bogen Spis dig gravid – og hvordan den hjalp mig

9. Nej, jeg nyder ikke at være gravid

10. Om at være en nedtrykt selvstændig

♡ Katrine

4 Comments

 1. 31. december 2016 / 16:17

  Takker smukke og rigtigt godt nytår til dig og din familie ????????????. Tak for året der er gået. Glad for mit nye design på bloggen ????????????????????

  Happe new Year

  • Katrine
   4. januar 2017 / 00:11

   Mange tak og i lige måde 🙂 Selv tak, jeg er rigtig glad for, at du er tilfreds med din blog 🙂
   Knus

 2. 1. januar 2017 / 15:52

  Rigtig godt nytår!!

  • Katrine
   4. januar 2017 / 00:09

   Tak og i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.