Lav fine layouts til din blog gratis


Synes du, at Photoshop er lidt for dyrt, og er du ikke den store grafiker, så kig med her, hvor jeg deler en supercool og gratis hjemmeside, som du kan bruge til at lave fine layouts til din blog.

Selvom jeg har Photoshop, og også har okay styr på, hvordan det bruges, så er jeg ikke den store grafiker. Jeg synes tit, det kan være svært at finde på idéer til layouts, og derfor er jeg så glad for hjemmesiden canva.com. Her er der nemlig masser af gratis skabeloner, som du kan bruge, hvad entet du søger layouts til din blog, Facebookside, e-bog, præsentation osv. Og det bedste af det hele er, at mange af skabelonerne er gratis, og samtidig er programmet virkelig brugervenligt og nemt at kaste sig over.

Lav egne layouts med tre simple steps

1. Det er simpelt og gratis at oprette en bruger på canva.com. Du kan endda logge ind med din Facebookprofil, og så er du i gang.

2. Vælg det design, som du gerne vil oprette, f.eks. Blog Graphic eller Facebook Post, og vælg så en af de mange fine skabeloner.

3. Drag and drop, skriv dine egne tekster og upload egne billeder helt enkelt. Og vupti, du har et færdigt design, som du kan downloade.

Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Den er god nok, både billedet i toppen af indlægget og billedet nedenfor er lavet med canva.com, og de er da ikke så ringe. Så, hvad venter du på, prøv at lave dine egne layouts på canva.com her.

GLÆDELIG JUL

Se også: Tre gratis online billedprogrammer

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.