Sveriges bedste strand og frokost i Ystad

sveriges bedste strand sandhammaren

Har du hørt om Sveriges bedste strand “Sandhammaren”? Den er anbefalelsesværdig!

Det kan godt være, at vejret i juli mindede mere om efterår end sommer, men så skal jeg da love for, at første halvdel af august har gjort det hele godt igen 😊

Læs også: Sydlandsk feriestemning i Lomma – kun en time fra København

Sveriges bedste strand

sandstrand ystad

Vi har haft masser af dejlige strandture denne sommer. Vores tur til Sveriges bedste strand er især værd at fremhæve. Stranden Sandhammaren ligger på Sveriges sydøstligste kyst, og den er kåret til den bedste sandstrand i Sverige. Den lever helt sikkert op til sit ry, og stranden kan klart anbefales, hvis du kommer på de kanter.

Sandhammaren er en bred og lang strand med flot, hvidt sand. Den er så stor, at der er god plads, selvom der er mange mennesker. Det føltes som at være på en strand sydpå, og vi nød det i fulde drag. William havde en fest med at lege i bølgerne og grave i vandkanten med spand og skovl.

sveriges bedste strand sandhammaren ystad

Ved stranden finder du også Sandhammarenkiosk, hvor du kan købe is og andre godter. Der er gratis parkeringspladser, men det kan være svært at finde en plads i højsæsonen. Så det er en god idé at komme tidligt på dagen.

Læs mere om Sandhammeren her!

Frokost i Ystad

ystad skåne

På vej til Sandhammaren holdt vi frokostpause i Ystad, som vi længe har talt om at besøge. Det er en hyggelig by med små brostensbelagte gader med roser, der gror langs husmurene.

I Ystad spiste vi frokost på det hyggelige bageri og café “Söderberg & Sara Stenugnsbageri”, hvor vi nød maden på den lille udendørs terrasse. En del råvarer var lokale, og maden smagte skønt, og betjeningen var i top.

frokost ystad

“Söderberg & Sara Stenugnsbageri” anbefales også i White Guide, og så har jeg lige set, at de også har en café i Malmø, som jeg helt sikkert skal prøve.

Sikke en skøn dag, og forhåbentlig er det ikke sidste gang, vi besøger Ystad og Sandhammeren 😊

ystad skåne

Læs også: Sommer i Skanør – børnevenlig strand, fisk og pastelfarvede huse

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.