Italiensk frokost på den børnevenlige restaurant Vapiano

Vapiano er et børnevenligt spisested.

Elsker du og din familie også italiensk mad, så kan jeg anbefale jer at spise på restaurant Vapiano, næste gang I rejser. Vapiano findes mange forskellige steder verden over, og den ligger f.eks. seks forskellige steder her i Stockholm. Restaurantkæden er desværre ikke kommet til Danmark endnu, men der er altså gode muligheder for at finde den i udlandet.

Restauranten serverer klassisk italiensk mad som pasta, pizza og tiramisu, og du har også mulighed for at bestille børnemenuer og sågar også glutenfrie retter, hvis det skulle være 🙂

Vapiano er specielt god til familier, da restauranterne er meget børnevenlige, og på de fleste af dem er der endda plads til, at du kan have klapvognen eller barnevognen stående ved siden af bordet under middagen.

For et par uger siden besøgte jeg Vapiano Skrapan her i Stockholm, og William kunne fint sove i barnevognen ved siden af os. Da han vågnede, kunne jeg sidde forholdsvis ugeneret og amme ham, og bagefter var det nemt at skifte ham på toilettet, hvor der var puslebord.

Pga. den afslappede og børnevenlige atmosfære kunne jeg nyde en frokost, uden at jeg skulle være bekymret over, om W og jeg generede nogle af de andre gæster. Det var virkelig befriende, og det er ikke sidste gang, at jeg tager barnevognen med hertil.

Her bestiller man mad, og ser til, mens den bliver tilberedt.

Se her, om der er en Vapiano restaurant nær dig >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.