Ugen der gik og et godt formål

Jeg har haft en ret hektisk uge, hvor min far er blevet opereret, jeg har afleveret eksamensprojekt, arbejdet, fejret min mors fødselsdag, svømmet og været til et hyggeligt smykkeevent hos JEWLSCPH, derfor har der desværre ikke været tid til bloggen, men nu er jeg tilbage.

Læs om smykkeeventet hos JEWLSCPH her

Fejring af min Mutti med morgenbord, is, lagkage og frugtsalat.

Få opskriften på frugtsalaten her

Jeg går ind for at man skal være god ved miljøet, og jeg hader, når folk smider skrald på gaden og lader vandet løbe, når de børster tænder, og så er jeg fan af genbrug. Derfor er jeg vild med Arla Harmonies nye tiltag, hvor man kan samle skruelåg fra yoghurt og mælkekartoner og sende ind til dem.

Lågene vil i stedet for at blive smidt ud blive genanvendt, og samtidig bliver der doneret penge til et godt formål pr. låg, så smid ikke dine skruelåg ud, men gem dem og send dem til Harmonie eller giv dem til mig, så skal jeg nok sørge for, at de får dem 🙂

Læs mere om det gode formål her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.