Hvornår skal jeg poste blogindlæg på Facebook

Social networking LIKE

Ved du, hvad tid på dagen, dine posts på Facebook klarer sig bedst? Ved at analysere lidt på tallene på din Facebookside, kan du uden tvivl skaffe flere sidevisninger til din blog. 

Efter at jeg tog mig sammen og brugte lidt tid på at kigge på min Facebooksides analyser, kunne jeg se et klart billede over, hvornår på dagen, det bedst kan betale sig at poste mine blogindlæg. Jeg fandt blandt andet ud af, at indlæg, der bliver postet kl. 22.00 klarer sig bedst. De når ud til flere personer, der er flere, der klikker sig videre, og jeg får hermed flere sidevisninger på min blog.

Du tænker sikkert, at det er alt for bøvlet at finde ud af, men tro mig, der er virkelig simpelt. Jeg er bestemt ikke nogle haj til tal, men Facebook har gjort det så nemt for os at blive klogere på vores opslag, at det simpelthen ikke kan betale sig at lade være med at kigge på det.

Sådan gør du

facebook1

Gå til din Facebookside og klik på fanen Indblik. Når du har klikket på Indblik, kommer du til en side med en masse forskellige valgmuligheder, hvor du kan se forskellige tal og grafer. Du kan f.eks. se, hvilke af dine opslag, der har klaret sig bedst, og på hvilke tidspunkter af dagen. Du kan også se, om det er billeder, links eller videoer, der klarer sig bedst. Mulighederne er mange, og der er ikke andet for end at klikke rundt og prøve dig frem. Der er virkelig meget viden at hente, og jeg er f.eks. lige blevet bevidst om, at jeg skal til at dele flere videoer på min Facebookside. 🙂

facebook2

Planlæg dit opslag

Du behøver ikke at sidde klar på slaget for dit Facebookopslag, du kan nemlig planlægge dine fremtidige opslag helt enkelt. Når du har lavet dit opslag, trykker du bare på pilen i højre side af “offentliggør”-knappen. Her kan du vælge planlæg, og nemt sætte dit post til at blive delt ude i fremtiden. Så smart!

facebook3

Du kan for resten følge mig på Facebook her >

katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.