Fem sjove blogs der er et kig værd

Det kan være svært at finde rundt i blogland, for der er så mange blogs at vælge imellem derude i cyberspace, og virkelige mange af dem er dygtige og talentfulde. Derfor får jeg altså også mindreværdskomplekser over min egen blog en gang imellem. Heldigvis er der dog masser af inspiration at hente, og her kan du se fem sjove blogs, som jeg bliver inspireret af, og som samtidig får mig i et godt humør.

blog billede

Youbetterbefierce.dk
Kia har tidligere blogget på Fierce og Fattig, men har nu i stedet for startet bloggen youbetterbefierce.dk, hvor hun skriver om livets store og små spørgsmål, og tager pis på sig selv og os andre på en virkelig humoristisk måde. Tjek det ud her >

Twinpeaks.dk
Mette Marie Lei Lange skriver vildt godt, og jeg bliver gang på gang begejstret og inspireret af hendes skrivestil. Og lige netop skrivestilen er en af grundene til, at hendes blog Twinpeaks er blevet så populær, at hun lever af sin blog. Læs med på Twinpeaks.dk >

Henkogthverdag.dk
Sidsel er en af de mest kreative bloggere, jeg er stødt på. Hun er virkelig god til at tegne, og så har hun den fedeste humor. På hendes blog kan du finde små og sjove tegneserier, der helt sikkert vil få dig til at smile på en grå dag. Grin med på henkogthverdag.dk >

Lortemor.dk 
Selvom jeg ikke selv er mor, synes jeg det er ret sjovt at læse med hos lortemor.dk. Hun er hudløs ærlig, og deler åbent omkring op og nedture ved at være mor til Alfred på to år. Det er virkelig underholdende. Se selv lige her >

Rockpaperdresses.dk
Cathrine på rockpaperdresses.dk er chic og sjov, og så virker det som om, at hun har mange af de samme interesserer som mig, så jeg elsker at følge hendes positive blog, som tit får smilet frem. Du kan se hendes blog lige her >

Hvilke blogs læser du? Giv gerne dine tips til gode blogs i en kommentar nedenfor 🙂

3 Comments

 1. 8. marts 2015 / 23:35

  Hej Katrine 🙂
  Først og fremmest lige et kompliment, jeg er vild med din blog og synes virkelig du gør det godt! 😀
  Og så tar jeg da lige chancen og kommer med en ‘anbefaling’ af min egen (ej det føles ikke godt ;-)), ret nye blog, uden ret meget system indtil videre, andet end at det helst skal være lidt sjovt.. Kig endelig forbi den hvis du har lyst 🙂
  Mvh Birgitte / http://uopfindsomoguoplagt.dk/ 🙂

 2. admin
  9. marts 2015 / 20:22

  Hej Birgitte.
  Tusind tak for din besked og de søde ord 🙂 Jeg bliver bare så glad, når folk kan lide at læse med 🙂
  Selvfølgelig må du anbefale din egen blog, du har da i hvert fald fået mig som læser nu 😉 Den er rigtig fin – jeg kan godt lide, at du laver “lister” over forskellige emner. Det fungerer rigtig godt, og er supersjovt! Keep up the good work. 🙂
  De bedste hilsner Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.