Dinner, drinks og DJ i Stockholm

Juice i glasset til den gravide på Urban Deli.
Juice i glasset til den gravide på Urban Deli.

Hvis du besøger Stockholm i en weekend, og gerne vil forkæles med god mad, drinks og dans, så er her to forslag til, hvor du kan hænge ud.

Læs også: Sushi og skybar i Stockholm

Mister French på Slussen Kajen

Er du på udkig efter det perfekte sted at bruge din fredag eller lørdag aften i Stockholm? Så er svaret Mister French, hvor du får dinner, drinks og DJ i en formidabel kombi 😉

På Mister French kan du forvente fantastisk god mad, og efter en lækker middag kan du sippe drinks i baren og danse til DJ’ens festlige toner. Mister French er beliggende centralt i Stockholm på Slussen Kajen ud til vandet, og stedet og atmosfæren får dig helt klart i sommerstemning.

OBS! Priserne er i den høje ende af skalaen, og du skal huske at bestille bord på forhånd, da stedet er meget populært.
Læs mere og book bord på mrfrench.se >

mister_french_tun
Lækker tunsteak på Mister French.

Urban Deli Sveavägen

Urban Deli er at finde tre steder i Stockholm, og er kendt for deres lækre mad og afslappede stemning. På Urban Deli Sveavägen finder du udover restauranten også et supercool hotel, hvor jeg godt kan anbefale dig at overnatte (læs om mine to overnatninger på hotellet her). Jeg er især helt vild med hotellets indretning, og på toppen af bygningen finder du den cool tagterrasse Exopark Art Bar med udsigt ud over Stockholm.

OBS! Tagterrassen Exopark Art Bar er kun åben i sommerhalvåret, men du kan også nyde lækre drinks i baren indenfor på Urban Deli.
Læs mere om Urban Deli Sveavägen her >

Grillet makrel på Urban Deli Sveavägen.
Grillet makrel på Urban Deli Sveavägen.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.