Videoer virker på din Facebookside

videoer_virker_paa_din_facebookside

Jeg har her i december måned kørt en julekalender på min Facebookside, hvor jeg delte videoer hver dag fra den 1.-24. december med tips til blogging og online kommunikation. Det var lidt af en udfordring, jeg gav mig selv ved at skulle dele en video hver dag, men det var også vildt skægt og lærerigt 🙂 Og jeg er så glad og taknemmelig over, så mange der kiggede med i de mange videoer.

Status på julekalenderen

Den 30. november, inden julekalenderen gik i gang, havde jeg 233 følgere på min Facebookside, og i dag den 27. december har jeg hele 266 følgere. Normalt får jeg et par nye om måneden, så jeg synes, at det er en rigtig flot stigning, og jeg er meget tilfreds. Det viser, at videoerne er kommet bredt ud, og har ramt nogle mennesker, der er interesserede i det, som jeg fortæller om. Jeg kan også se, at en del af videoerne har fået en langt større rækkevidde end mine normale opslag med billeder og links får, så min konklusion er, at videoer helt klart har en posititv effekt på Facebook. Jeg vil lige pointere, at jeg ikke har boostet eller betalt for at få likes eller ramme et bredere publikum i løbet af julekalenderen. Videoer virker bare 😉

Da jeg gav mig selv udfordringen i slutningen af november var formålet egentlig bare at give noget tilbage til alle jer, der følger med på min Facebookside. Jeg havde slet ikke regnet med, at det ville gå så godt, og jeg kan kun anbefale dig at få gang i nogle videoer på din Facebookside. Det virker altså til, at det er det, som folk vil ha’. 🙂

Du kan finde alle videoerne på min Facebookside her.

Lavede du en julekalender i år, og hvordan gik det med den?

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.