Turen går til Grækenland

turen_gaar_til_graekenland
Ved grænsen mellem Bulgarien og Grækenland.

Sommeren er sat på stand-by her i Sofia, og vejret minder pt. mest om efterår, så i går aftes aftalte vi med nogle af Hans-Kristians kolleger at tage på kør-selv-weekendtur til Molos Beach i Grækenland. Her skulle vejret gerne arte sig bedre, og så skal vi bo i en stor villa med privat pool. Woop!

Jeg ser virkelig frem til to dage iført bikini i Grækenland, men først skal køreturen dertil lige overstås, og hvis alt går efter planen, er vi fremme ved hotellet i aften omkring midnat. Med os i bilen har vi norske Ole og svenske Anton, og jeg kan rapportere her fra bagsædet, at stemningen er i top. 🙂

Jeg ved, at min weekend bliver god, og jeg håber, at din bliver ligeså.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.