Relancering af min blog

relancering_af_udelukkendelund

Hej alle sammen. Jeg håber, I har det godt 🙂

Som I måske har lagt mærke til, så er der sket en del ændringer her på bloggen, og som jeg tidligere advarede omkring, så er der nu mindre mig at læse om. Jeg har længe gået med overvejelser omkring, hvad jeg skulle med udelukkendelund.dk, da jeg ikke længere syntes, at det var sjovt at bruge siden som dagbog. Jeg har derfor valgt at lave en relancering af min blog, og koble den sammen med min nye selvstændige forretning, hvor jeg tilbyder opsætning af hjemmesider og webshops. Det kan du læse mere om her.

Jeg elsker stadig at blogge, og derfor kan man stadig finde masser af indlæg under Guides, hvor jeg giver tips og inspiration til blogging og online kommunikation. Det er fedt at skrive om noget andet end mig selv, hvor jeg samtidig føler, at jeg kan lære fra mig.

I slipper dog ikke helt for at høre om mig, det lover jeg, og hvis du savner lidt om mit liv, kan du altid kigge med på min rejseblog selfieandthecity.com. Husk også, at du altid kan følge med på min Instagram og Facebookside.

Jeg håber, at du stadig har lyst til at kigge med her på siden, og hvis du har kommentarer eller ønsker til indlæg, så skriv endelig til mig enten i en kommentar nedenfor eller på mailen lundkatrine@live.dk.

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.