OOTD – Farverigt forår og Fagligt Forum


Kirsebærtræerne springer ud, og foråret er over os. Derfor måtte jeg simpelthen eje denne flotte grønne skjorte med pink blomster fra H&M. Det er den perfekte forårsskjorte, der både kan bruges med et par jeans til et hverdagslook, eller med en nederdel for et festligere outfit. Jeg kan ikke finde den online, men købte den i sidste uge, så hvis du også er interesseret i den, findes den måske stadig i butikkerne.

Jeg har udfordret mig selv dette forår, jeg skal gå i flere farver. Synes du også, det kan være lidt grænseoverskridende at tage farver på? Sådan har jeg det, især når det er noget business-agtigt, jeg skal til. Så har jeg det bare bedst i en blå skjorte. Haha. Men samtidig ser det så smukt og sommerligt ud, så nu vil jeg altså gå i mere farverigt tøj.

Dette outfit havde jeg på i søndags, da jeg var til “Fagligt Forum” med Dansk Journalistforbund på Scandic Sluseholmen. Jeg er medlem af gruppen “Danske bloggere i DJ”, og deltog sammen med bloggerne itsfasionbaby.dk og dortebak.dk. Så hyggeligt!

Det var ret inspirerende at være samlet med så mange kreative sjæle (fotografer, journalister, kommunikatører, grafikere osv.), og jeg nød en dag med networking, god mad og godt selskab. Og heldigvis følte jeg mig godt tilpas i min nye skjorte 🙂

Middag til “Fagligt Forum”.

Er du med på min udfordring om at gå i mere farverigt tøj?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.