Halloweenfest med skattejagt for børnehavebørn

Halloweenfest skattejagt

Mangler du tips og idéer til at holde halloweenfest for børnehavebørn, så kig med her.

Hjemme hos os elsker vi Halloween, og de seneste to år har vi fejret det med nogle af vores små venner og deres forældre. Jeg er ikke den mest kreative, når det kommer til DIY, men det behøver ikke at være svært at holde halloweenfest og lave skattejagt. Jeg giver dig nemme tips og en skattejagt, du kan printe ud, lige her.

Læs også: Halloween skattejagt for de 3-årige børn i opgangen

Halloween-skattejagt for børnehavebørn

halloween skattejagt børn

Eller måske rettere Halloween-banko? Du må selv bestemme, hvad du kalder det, men legen går ud på, at alle børn får et papir med Halloween-motiver som på billedet – og en blyant.

Skattejagten er tiltænkt børnehavebørn, der ikke kan læse, og derfor får de et papir med motiver på i stedet for ledetråde som i en klassisk skattejagt.

Børnene skal så gå rundt i boligen (eller hvor I er) og finde de ting, der er på papiret og krydse af, når de har fundet det. Når de har fuldt hus, afleverer de papiret og får en skat (f.eks. en slikpose) som gevinst.

Lad også børnene farvelægge deres “bankoplade”.

Print til dig!
Jeg har gjort det nemt for dig, så du kan printe mit ark ud og bruge til halloweenfesten. Så er skattejagten nemt klaret 😊

Tilmeld dig mit nyhedsbrev i bunden af indlægget og få tilsendt arket.

Fire nemme DIY-idéer til halloween

Der findes masser af halloween-DIY, du kan lave med små børn. Få fire nemme idéer her:

1. Selvlysende spøgelser

Herhjemme er det er hit at lave spøgelser af selvlysende perler, som kan lyse i mørke. Vi bruger en hjerte-perleplade, hvor vi kommer perler på den ene halvdel af hjertet. Husk at give spøgelset to øjne.

2. Mumiedrik

halloween halloweenfest mumiedrik kakao

Inspireret af dortebak.dk lavede jeg sidste år mumiedrik. Find nogle glas / glasflasker og kom malertape på som bandage og giv den et par øjne. Hæld kakaomælk i glasset og pynt med et sugerør. Super simpelt, men et kæmpehit hos børnene.

3. Spindelvæv af garn

spindelvæv garn diy halloween

Med garn og elefantsnot kan du lave et stort spindelvæv på væggen. Start med at lave et kryds af garnet på væggen. Sæt herefter de lange skrå snore fast. Du kan nu lave cirklerne ved at vikle garnet om de lange lige stykker garn – start fra midten. Når spindelvævet er færdigt, kan du pynte det med edderkopper.

4. Edderkopper af piberensere

Med piberensere, perler og et par øjne kan du lave sjove edderkopper, som kan stå selv eller hænges op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.