Giv børnene en hyggelig hoteloplevelse derhjemme

hoteloplevelse derhjemme med børn

Reklame – I samarbejde med moonboon.dk

Du behøver ikke rejse for at få en hyggelig hoteloplevelse. Det kan du nemlig sagtens få derhjemme. Her er syv tips til, hvordan du kan lege hotel med børnene.

Pak en kuffert

hoteloplevelse derhjemme med børn

Lad børnene være med til at pakke en kuffert. Hvad vil de have med på hotel, og husker de mon tandbørsten? Det er både sjovt og lærerigt at være med til at pakke.

Room service

hoteloplevelse derhjemme med børn room service

Et rigtigt hotelværelse har enten minibar eller room service. Eller måske begge dele? Her kom den rullende vogn med popcorn, slik og juice til stor begejstring.

Filmhygge på hotelværelset

hoteloplevelse derhjemme med børn filmhygge

Der er masser af muligheder for at hygge sig sammen på hotelværelset. Her rykkede vi fjernsynet fra stuen ind i soveværelset, og så var der dømt filmhygge.

Skønt økologisk sengetøj

hoteloplevelse derhjemme med børn popcorn

En god hoteloplevelse skal have en god seng og noget blødt sengetøj. Her faldt valget på det økologiske sengetøj fra Moonboon i farven Ocean. Det er i en god kvalitet og giver uden tvivl følelsen af at sove i en hotelseng.

hoteloplevelse derhjemme med børn sove

Det lækre sengetøj fåes i tre forskellige farver til både babydyne og juniordyne. Find dit favorit sengetøj her

Morgenmadsrestaurant

hoteloplevelse derhjemme med børn menukort

Jeg elsker at bo på hoteller, der serverer en god morgenmad, så det skulle vores hotel selvfølgelig også have. Børnene skulle blot sætte kryds ved de ting, de kunne tænke sig, og samtidig kunne de farvelægge menukortet, mens de ventede på deres morgenmad.

Print til dig!
Jeg har gjort det nemt for dig, så du kan printe menukortet ud til eget brug. Tilmeld dig mit nyhedsbrev i bunden af indlægget og få det tilsendt på mail.

hoteloplevelse derhjemme med børn menukort

Oplev noget nyt

hoteloplevelse derhjemme med børn legeplads

Når vi er på hotel, er det oftest fordi, vi skal ud at opleve noget nyt. Så det skulle vi selvfølgelig også nu. Det behøver ikke at koste penge, men kan blot være en legeplads, I aldrig har været på før. Det gjorde vi, og det var sjovt for både børn og voksne med nye oplevelser.

Selvforkælelse

Når ungerne sover, er det tid til, at du kan forkæle dig selv. Efter en lang dag, hvor du har serviceret (at være forælder føles som at give ungerne en hoteloplevelse hver dag), fortjener du en ansigtsmaske og et stort glas vin 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.