Gratis blog billeder til dig

fire_gratis_blog_billeder_til_dig

Jeg fik en idé i dag, måske er den fjollet, men det finder jeg jo kun ud af ved at prøve 🙂 Jeg tænkte, at det kunne være en hjælp for mange, hvis jeg hver måned laver nogle blog billeder, som du kan downloade gratis. Billederne kan du så f.eks. bruge på din blog eller dine sociale medier. Det er helt op til dig!

Du kan downloade billederne i mit bibliotek, som du får adgang til, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Hver måned vil jeg lægge nye billeder ind i biblioteket og skrive til dig på mail, så du ved, når du kan downloade dem. Jeg lover, at der bliver lidt for enhver smag.

gratis_blog_billeder_til_dig
Kunne du tænke dig billederne, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

 Jeg vil meget gerne høre, om du synes, det er en god eller en fjollet idé. Så skriv gerne en kommentar med din mening nedenfor. Du må selvfølgelig også meget gerne komme med forslag til billederne fremover. 

♡ Katrine

4 Comments

 1. Klara
  3. februar 2016 / 12:22

  Jeg synes, det er en rigtig god idé. Især hvis der kan være flere forskellige billeder, som virkelig er noget ved. 🙂

  • Katrine
   3. februar 2016 / 12:26

   Hej Klara

   Tusind tak for din kommentar 🙂 Fedt, at du synes, det er en god idé. Jeg vil gøre mit bedste for at lave lækre og forskellige billeder, så der er noget for enhver smag. Sig endelig til, hvis du har ønsker til billeder.

   Kh. Katrine

 2. 3. februar 2016 / 16:26

  Synes rigtig godt om både din ide med billederne men også om din blog. Er selv ny mht blog, men jeg har sat et link til din blog så flere måske kan få gavn af dine indlæg

  • Katrine
   4. februar 2016 / 09:28

   Hej Finn.
   Tusind tak for de rare ord, og fordi, du har linket til mig! 🙂 Jeg er glad for, at du kan lide bloggen. Rigtig god dag. De bedste hilsner Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.