Bringer fugleklatter lykke?


Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det så lige igen, jeg er virkelig uheldig! Her til aften var jeg ude at gå en aftentur på Bryggen med min kæreste i det dejlige vejr, hvilket resulterede i, at der var en fugl, der sked på mig. Yummy! Min mor siger, at det bringer lykke, og det håber jeg virkelig, for jeg har tydeligvis brug for det. 


Læs også: Frk. Klodsmajor

vand, sø, vold, bryggen, islands brygge, christians havn, svane, natur, gåtur, sommer, sol, dyreliv, idyl

Min kæreste var så sød at købe en isvaffel til mig bagefter, så lidt godt kom der da ud af det. 

is, vaffel, isvaffel, bryggen, jordbær, vanilje, vanille, kæreste, sommer, sol, bryggen, islands brygge

Ellers har jeg haft en supergod dag, på arbejdet stod den på optagelse af videoer til vores hjemmeside. Efter en varm arbejdsdag var jeg ude at prøve min våddragt på Amager Strand, hvor jeg fik svømmet omkring 2 km., så det var en stor succes, og så var det virkelig dejligt at blive kølet ned. 

Svømning, amager strand, svømmetræning, sol, sommer, beach, bade, bro, iron man, træning, svøm, open water, hav, saltvand

Jeg håber, at du også har nydt det dejlige sommervejr. 

Du kan følge min blog på Facebook her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.