Afsked og på vej til EM i herrehåndbold

Jeg sidder i toget på vej til Herning, hvor jeg skal se EM i herrehåndbold sammen med min storebror. Jeg glæder mig helt vildt! Samtidig har jeg lige sagt farvel til min kæreste, der efter en måneds juleferie herhjemme i dag tager tilbage til Birmingham for at læse sin uddannelse færdig.

brunch
Morgenen startede med en dejlig afskedsbrunch på café Alma på Islands Brygge

Jeg bliver aldrig god til at tage afsked, selvom det selvfølgelig kun er på gensyn, og vi ser hinanden igen om en tre ugers tid. Vi har prøvet det mange gange før, og man plejer at sige, at øvelse gør mester, men der her er lige svært hver gang. Jeg glæder mig dog over den hyggelige måned, vi har haft sammen, og ser frem til, at jeg snart rejser over og besøger ham igen. Og lige nu glæder jeg mig bare til, at jeg snart skal mødes med min storebror og se Danmark spille i Jyske Bank Boxen, det bliver en fantastisk stor oplevelse.

God søndag derude og god kamp, hvis du kigger med i aften 🙂