Bliv en del af mit nye blognetværk

bliv_en_del_af_mit_nye_blognetvaerk
Jeg har længe savnet at være en del af et blognetværk, da jeg ikke synes, der var nogle på markedet, der passede til mit behov. Jeg savnede et blognetværk for selvstændige WordPress-bloggere, og derfor besluttede jeg mig for at lave mit eget blogfællesskab. Sammen med Lennart fra Xponering.nu blev min drøm realiseret i juli-måned, hvor vi startede Bloggers By Heart.

Hvad er Bloggers By Heart?

Bloggers By Heart er et nyt blognetværk for alle bloggere, der har en blog bygget op på WordPress.org. Fællesskabet er lavet for, at bloggere kan netværke og hjælpe hinanden, og samtidig ønsker vi hos Bloggers By Heart at hjælpe bloggere med at blive promoveret på vores hjemmeside og sociale medier samt at tilbyde dem sponsorerede indlæg og deltagelse i events.

Blognetværket er stadig i opstartfasen, men har på nuværende tidspunkt 25 bloggere tilknyttet.

I forhold til mange andre blognetværk, ejer du hos Bloggers By Heart selv din blog. Du bestemmer selv, hvordan den ser ud, hvem du laver aftaler med, hvad du skriver om osv. Vi har fokus på den enkelte bloggers selvstændighed og kreativitet, og vi tror på frihed fremfor begrænsninger. Vores mål er at hjælpe bloggere med at skabe succes online ud fra deres ønsker.

bloggersbyheart_blognetvaerkEr du interesseret i at høre mere?

Synes du Bloggers By Heart lyder som et blognetværk, som du gerne vil være en del af, eller vil du gerne høre mere om det? Så læs mere her, eller kontakt mig endelig med spørgsmål osv. på lundkatrine@live.dk.

Besøg Bloggers By Heart her >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.