Til optagelse i Top Gear-studiet i England

Hans-Kristian var så heldig at få fingrene i to billetter til optagelserne af 1. afsnit af Top Gear sæson 21, så det var vi inde og opleve i onsdags i Surrey lidt syd for London. Det var en vildt fed oplevelse at være i studiet så tæt på værterne, og se, hvordan det hele foregår, når de optager.

topgear-banner

Dørene åbnede kl. 13.30, men vi havde læst, at man skulle komme i god tid for at være sikker på at komme ind, da de giver flere billetter ud, end der er plads til. På trods af, at vi ankom halvanden time i forvejen, var der allerede godt fyldt op med mennesker og biler. Heldigvis nåede vi at få et armbånd.

Venter på at komme ind i Top Gear-studiet
Venter på at komme ind i Top Gear-studiet

Efter at have siddet i bilen i en times tid, var det blevet tid til at gå ned til studiet. Vi endte dog med at stå ude i regnen med alle de andre i omkring tre kvarter, så det var en kold fornøjelse.

Da vi kom ind i studiet også kaldet “The Top Gear Hanger”, fik vi lov til at gå rundt og tage lidt billeder, inden showet skulle gå i gang. Imens vi tog billeder, blev vi spurgt, om vi ville stå forrest under nogle af optagelserne, hvilket vi selvfølgelig sagde ja til, så vi fik et ekstra armbånd, der gav os mulighed for at stå tæt på scenen.

Smadret bil fra en tidligere Top Gear-udsendelse
Smadret bil fra en tidligere Top Gear-udsendelse
Top Gear-studiet
Top Gear-studiet

Det var rigtig sjovt at overvære optagelserne, og Top Gear-trioen bestående af Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May samt skuespilleren Hugh Bonneville fra tv-serien “Downton Abbey”, der var showets gæst. De var virkelig gode og professionelle, og der blev grint godt igennem blandt publikum. Under optagelserne bevægede de sig rundt i hele studiet, og jeg stod flere gange helt tæt på værterne. Så tæt, at min pande kom med i fjernsynet. Hehe. 😉
top-gear-live-mig

Efter fire timers optagelser, kun afbrudt af en lille pause, hvor man kunne få chips og lidt at drikke, sluttede showet, og vi kunne tage glade tilbage til vores hotel i Oxford.

HK-og-Kat-til-Top-Gear

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.