10 glimt fra ugen der gik


Det har været en uge uden så meget søvn samt en utilfreds baby, men den har også haft sine opture, og så er den ellers bare fløjet afsted. Lige her har jeg samlet 10 glimt fra ugen, der gik.

1. William er inde i en periode, hvor han har svært ved at overgive sig til søvnen, og det har resulteret i en masse skrig og skrål i ugens løb. Heldigvis hjælper det med gåture i barnevognen, og så er han fan af “Jeg ved en lærkerede”.

2. Til gengæld var han meget nem og rolig, da vi var på vores første mødregruppe-besøg, og det viste sig at gå over al forventning.

3. Ugen har stået på plante-shopping, og lejligheden er nu indehaver af en pilea, en orkide og syv forskellige krydderurter.

4. Jeg har både bagt boller, paleobrød og sunde banancookies med havregyn – kan virkelig anbefale dig at lave de lækre cookies, så opskriften får du her.

5. Vi har endelig fået en opvaskemaskine i lejligheden! Yay, det gør virkelig husmor-livet en del lettere 🙂

6. Ammehjernen slog til i går aftes, da jeg læste forkert i opskriften på frikadeller og kom 2 dl. mel i frikadellefarsen i stedet for 2 spsk. Frikadellerne blev derfor til uspiselige melboller. Øv!

7. Det har været en uge med tekniske udfordringer, og jeg har derfor ikke fået blogget alt det, som jeg gerne ville.

8. W og jeg har været på jordmoderklinikken tre gange i ugens løb. Først var jeg til efterkontrol ovenpå fødslen, så var vi til mødregruppe, og i fredags blev William vaccineret mod rotavirus.

9. Planlægningen af Williams barnedåb er også gået i gang, og jeg glæder mig rigtig meget til, at han skal fejres til sommer.

10. Det virker til, at Semper-olien er begyndt at virke på Williams mavekneb, og i går aftes tog han en lur på hele fem timer i streg. Wooop!

Det var lidt glimt fra ugen, der gik, og vi er klar til at byde en ny uge velkommen, hvor vi blandt andet får besøg fra Danmark. Jubiiiii 🙂

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.