Vælg et godt tema til din blog

vaelg_et_godt_tema_til_din_blog
Har du en WordPress.org blog, og kan du ligesom mig ikke kode dit eget design? Så har du brug for et tema til din blog. Og selvom der er mange gratis blogdesigns derude, vil jeg foreslå, at du køber et tema. I de købte temaer har du mulighed for at ændre meget mere ved dit design, og samtidig har du mulighed for at få support, hvis du har spørgsmål til temaet.

Men hvilket tema skal du så vælge?

Det er altså lidt af en jungle at finde rundt i de mange temaer på markedet, men jeg har dog fem tips til, hvordan du finder et godt et af slagsen.

1. Jeg har gode erfaringer med temaer fra Themeforest, Bluchic og TrendyThemes. Pt. bruger jeg selv temaet Gossip fra TrendyThemes 🙂

2. Kig på anmeldelserne af de forskellige temaer, og sørg for at vælge et tema, der har høje ratings.

3. Kig temabeskrivelsen godt igennem, inden du køber temaet, så du er sikker på, at det kan alt det, som du efterspørger.

4. Kig på andre blogs, og se, hvad du godt kan lide ved de forskellige designs, så du har en idé om, hvad du leder efter. Hvis du ønsker det samme design, som en bestemt blogger, kan du jo altid skrive til dem og spørge, hvilket tema, de bruger.

5. Vælg et tema, der er responsivt (mobilvenligt). Det er altså super ærgerligt at investere penge og tid i et nyt blogdesign for så at finde ud af, at det ser forfærdeligt ud på mobilen. Når du har en blog, vil meget af din trafik komme fra mobiltelefoner, så tjek altid, at temaet også fungerer godt på mobiltelefonen, inden du køber det.

Det var mine bedste råd til, hvordan du sikrer dig et godt tema til din blog. Har du andre gode råd, der burde komme på listen?

katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.