Library Bar – Københavns måske hyggeligste bar


Hvis du endnu ikke har fundet vej til Library Bar i København, så er det altså ved at være på tide. Baren er lille og hyggelig, og et perfekt sted at nyde en fantastisk cocktail eller øl i ro og mag.

Hvis man ikke lige ved, at den er der, så kan Københavns måske hyggeligste bar være svær at finde. Baren har nemlig til huse på hotellet Copenhagen Plaza lige ved Københavns Hovedbanegård.

Når jeg skriver, at det er Københavns måske hyggeligste bar, så skyldes det atmosfæren, lænestolene, den dæmpede belysning, og ikke mindst indretningen af baren, som forestiller et bibliotek.

Find Library Bar:

Copenhagen Plaza
Bernstorffsgade 4
1577 København V
Website

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.