Web design

Mangler du en ny hjemmeside, en webshop eller en blog? Eller ønsker du hjælp til vedligehold og optimering af din eksisterende løsning? 

Hvilket førstehåndsindtryk giver du, når kunderne møder dig online? Kan de nemt se, hvad du tilbyder, få din ekspertviden 24/7, og kan de overhovedet komme i kontakt med dig?

vækker du deres nysgerrighed, så de får lyst til at vide mere?

Jeg arbejder med web design i WordPress, og det vigtigste for mig er at skabe brugervenlighed for både dig og dine kunder. Med et brugervenligt website har du nemlig meget bedre chancer for at få flere kunder til din forretning.

HVORFOR HAVE ET website?

Et website er dit ansigt ud ad til på nettet, og en måde, hvorpå du nemt kan præsentere dine kunder for dine produkter eller ydelser, og samtidig skaffe nye kunder uden det koster en formue.

Jeg tilbyder professionelle hjemmesider, blogs og webshops i høj kvalitet opbygget i systemet WordPress, der er det mest udbredte i verden. WordPress er en rigtig god og brugervenlig platform, der gør det nemt at vedligeholde dit website. 

Hos mig inkluderer prisen altid:

“Katrine har bare været den helt rette for mig, og hendes svar har været letforståelige for en som mig. Totalt Bambi på isen. Jeg er virkelig glad for den blog, hun har lavet til mig.”

Lone | Giving.dk

Lad os tage en uforpligtende snak

Vil du gerne høre mere om mulighederne for et samarbejde med mig, så kontakt mig endelig. 
Jeg ser frem til at høre fra dig.

hjemmeside blog

Derfor skal du BLOGGE

En blog er en fantastisk måde at skabe loyale følgere på, og er med til at brande dig online. At blogge om din passion og dele viden inden for din niche er med til at give dig ekspertstatus. Det er tillidsskabende, når du fortæller om de ting, du tilbyder på en professionel og personlig måde.

En blog er med til at skabe troværdighed, fordi læserne for det første lærer dig bedre at kende. Og for det andet, fordi de ved at læse dine indlæg kan se, at du har styr på de ting, som du brander dig inden for.

En blog er også et billigt markedsføringsværktøj, der giver trafik til dit website samt mulighed for, at du kan blive klogere på, hvem din målgruppe er.

Det kan jeg hjælpe dig med:

Du får Altid:

Priser

Prisen afhænger af projektets omfang, og jeg skræddersyer altid et tilbud ud fra den enkelte kundens behov. 

Priserne er angivet ekskl. moms.

Hjemmeside
En hjemmeside koster typisk mellem 10.000-15.000 kr.

Webshop
En webshop ligger fra 20.000 kr. og opefter.

Personlig blog
En personlig blog til privat brug koster fra 3500 kr.

Virksomhedsblog
En virksomhedsblog koster fra 5000 kr. 

Serviceaftale
Vedligehold af website: 750 kr./md.

Tilkøb
Professionelle billeder: Spørg for tilbud.
Online branding: Læs mere her >

Lad os tage en uforpligtende snak

Vil du gerne høre mere om mulighederne for et samarbejde med mig, så kontakt mig endelig. 
Jeg ser frem til at høre fra dig.