Tyrkisk frokost i skønne omgivelser

Puha, hvor er jeg bare mæt efter at have spist en meget lækker tyrkisk frokost, som HK bød mig på i dag. Jeg har længe hørt godt om restauranten “Turquoise”, og i dag fik jeg så endelig prøvet den. Den levede helt op til mine forventninger, for maden smagte skønt, omgivelserne var rigtig hyggelige og servicen i top (noget som man ellers skal lede længe efter her i Sofia).

tyrkisk_frokost_outfit
Når nu jeg sådan blev inviteret ud, besluttede jeg mig for at hoppe i en fin kjole.
tyrkisk_frokost_efes
En kold øl i sommervarmen er ikke dårligt 🙂
tyrkisk_frokost_humus
Mums! Humus og nybagt brød til forret.
tyrkisk_frokost_grill
Grillet kylling og lam til hovedret.
tyrkisk_frokost_have
Den hyggelige gårdhave, hvor vi nød vores frokost.
tyrkisk_frokost_gaardhave
Omgivelserne fejlede ikke noget 🙂

♡ Katrine

Find restauranten her:
Turkish Restaurant “Turquoise”
90 Bratya Bakston Bulevard
Sofia

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.