Tyrkisk frokost i skønne omgivelser

Puha, hvor er jeg bare mæt efter at have spist en meget lækker tyrkisk frokost, som HK bød mig på i dag. Jeg har længe hørt godt om restauranten “Turquoise”, og i dag fik jeg så endelig prøvet den. Den levede helt op til mine forventninger, for maden smagte skønt, omgivelserne var rigtig hyggelige og servicen i top (noget som man ellers skal lede længe efter her i Sofia).

tyrkisk_frokost_outfit
Når nu jeg sådan blev inviteret ud, besluttede jeg mig for at hoppe i en fin kjole.
tyrkisk_frokost_efes
En kold øl i sommervarmen er ikke dårligt 🙂
tyrkisk_frokost_humus
Mums! Humus og nybagt brød til forret.
tyrkisk_frokost_grill
Grillet kylling og lam til hovedret.
tyrkisk_frokost_have
Den hyggelige gårdhave, hvor vi nød vores frokost.
tyrkisk_frokost_gaardhave
Omgivelserne fejlede ikke noget 🙂

♡ Katrine

Find restauranten her:
Turkish Restaurant “Turquoise”
90 Bratya Bakston Bulevard
Sofia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.