Verdens bedste smil


Jeg overvejede at kalde overskriften for trætmor.dk, for jeg er mega-mandagstræt, selvom vi har brugt det meste af både lørdag og søndag på at slappe af heroppe i det svenske.

William sover kun omkring en times tid ad gangen i dagtimerne, for så at vågne op og vil ammes. Og når klokken runder 17.00, bliver hans søde smil forvandlet, og han bliver urolig og utilfreds. Ofte tager det fire-fem timer at få ham til at falde til ro, så det er nogle laaaange aftener, og jeg kan godt mærke, at jeg er i underskud af søvn.

Men trods trætheden, og de til tider hårde dage, så bliver det hele fuldstændig glemt, når han sender en et sødt smil. Det er virkelig verdens bedste smil, når ens barn smiler til en, og så kan alt andet være lige meget. Det bliver samtidig sjovere og sjovere at være mor i takt med, at W kan mere og mere, og jeg elsker, at vi kan have små øjeblikke sammen, hvor vi smiler og “taler” med hinanden 🙂

Nu vil jeg putte min lille dreng i barnevognen og gå ud i solskinsvejret, så han forhåbentlig kan få sig en god lang lur. Med ønsket om en god og solrig dag til dig.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.