Skøn sejltur til Drottningholm Slot


Cirka 50 min. med båd fra Stadhusbron i Stockholm finder du Drottningholm Slot, der ligger på øen Lovön. Drottningholm Slot har siden 1981 været den private bolig for kongefamilien i Sverige. Slottet, der blev opført i 1600-tallet, er i dag på UNESCOs verdensarvsliste, og det er det bedstbevarede slot fra den tid i Sverige.

Slottet ligger ud til vandet, og på den anden side finder du den store og idylliske slotspark, der også huser Kina slottet. Stedet er helt bestemt et besøg værd, og jeg kan anbefale at tage sejlturen derud fra Stockholm, da ruten er virkelig smuk. Ombord har du udover udsigten også mulighed for at nyde en skøn frokost eller middag.

For et par uger siden var jeg på tur til Drottningholm Slot med mine to veninder, Sigrid og Søs, som besøgte mig her i Stockholm, og her er lidt billeder fra den fine tur.

Båden er klar til afgang fra Stadhusbron i Stockholm.

Så er vi gået i land foran Drottningholm slot.

Det fine Drottningholm Slot set fra slotshaven

Kina slottet.

Restauranten ombord, hvor vi spiste sen frokost på turen hjem.

En virkelig lækker forret med sild og æg.

Rejesalat, mums!

De serverede også svenske kødboller ombord 🙂

Bestil billetter online

Kunne du tænke dig en sejltur til Drottningholm Slot, så kan du bestille billetter og se afrejsetider online på stromma.se. God fornøjelse.

Lær at lave en blog

Lær, hvordan du laver din egen blog på eget domæne. Jeg viser dig step by step, hvordan du opretter en blog på WordPress helt fra bunden.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.