Nye øreringe og Marc Jacobs på flaske

Åhr, hvor har det bare været en lang vinter, jeg savner forårsvejret, de udendørs caféture og at cykle i strømpebukser uden at fryse!

I dag trængte jeg virkelig til lidt kulør på tilværelsen, og besluttede mig for at købe en lille gave til mig selv – og jeg faldt pladask over disse fine stjerne-ørestikker i Pilgrim. De vil helt klart gøre hverdagen og vintertøjet lidt mere farverigt, og så passer de perfekt til mine sommerkjoler, som jeg hopper i om lidt over en uge, når turen går til Florida.

Pilgrim øreringe
Stjerne-øreringe fra Pilgrim til 99 kroner

En anden ting, der får mig i forårshumør, er disse tre Coca Cola Light flasker designet af Marc Jacobs. De er superfine, feminine og giver mig lyst til at nyde dem på en café med en veninde, og jeg er ikke engang den store Cola drikker, med mindre det er rom og cola, vi snakker om.

marc jacobs coca cola light flasker

Hvis du ikke allerede har set den, så tjek lige denne sjove video ud med Marc Jacobs i bar overkrop.