Kan en tyngdedyne give bedre søvn?

tyngdedyne bedre søvn børn

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med scandinavianrest.dk

Min datter, Emily, på 2 1/2 år har længe sovet dårligt. En uafbrudt nattesøvn, hvor hun vågnede op flere gange om natten. Det betød, at jeg også sov dårligt, og det har været virkelig hårdt for os alle herhjemme. Derfor takkede jeg “ja”, da Scandinavian Rest spurgte, om jeg ville teste deres tyngdedyne til børn.

Hvad er en tyngdedyne?

tyngdedyne kulgedyne børn

En tyngdedyne, som også kaldes en kugledyne, er en tungere dyne med kugler, som hjælper til bedre nattesøvn ved at berolige nervesystemet.

Tyngdedynen fra Scandinavian Rest indeholder miljøvenlige glaskugler, der er syet ind i kvadrater i dynen for at fordele vægten lige.

Dynen, der er lavet af bambus, er miljøvenlig og allergivenlig, og så er den temperaturregulerende, hvilket vil sige, den kan bruges hele året.

Læs mere om tyngdedynen til børn her

Virker en tyngdedyne?

tyngdedyne kugledyne børn

Emily har sovet med tyngdedynen i en månedstid, og vi har mærket en markant forbedring på hendes nattesøvn. Efter hun er begyndt at sove med dynen, sover hun næsten igennem hver nat. Om hun ville være begyndt at sove igennem uden dynen er ikke til at sige, men efter vi er begyndt at bruge en tyngdedyne, sover hun hele natten, hvilket vi er meget lykkelige over.

Gode råd til køb af tyngdedyne

Vælg den rigtige størrelse

Vær opmærksom på, at dynen findes i forskellige størrelser, og du kan vælge dynens vægt ud fra dit barns alder. Til et barn mellem et og tre år, anbefales f.eks. en tyngdedyne fra Scandinavian Rest på to kilo. Du finder en oversigt på deres hjemmeside.

Med eller uden dynebetræk

Dynen kan benyttes uden betræk, men hvis du ønsker dynebetræk, sælger Scandinavian Rest dynebetræk i bambus, der passer til dynen, og som kan bindes fast i dynens sider. Dette er smart, da betrækket ellers kan glide ned på grund af dynens vægt.

tyngdedyne kugledyne børn

Bliv klogere på Scandinavian Rests tyngdedyner her

Anbefaling af tyngdedyne til børn

Vi er blevet rigtig glade for tyngdedynen herhjemme, og hvis du har børn med søvnproblemer, ville jeg ikke tøve med at prøve dynen af. Forhåbentlig kan den også give bedre nattesøvn hjemme hos jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.