Gensynsglæde og budgetshopping


Kender I det, når man ser en person, man holder rigtig meget af, som man ikke har set længe, og så føles det som om, det kun er par dage siden, man sidst har snakket? Sådan havde jeg det i dag, da jeg mødtes med min veninde og gamle kollega, Isabella fra Vi Unge. Vi mødtes på Café Klaptræet på Kultorvet, hvor den stod på tøsesnak og hygge. 


Læs også: Minder fra Vi Unge

Isabella, Isa-tankestreg, Cafe klaptræet, kultorvet, vi unge, københavn, blogger, bloggers delight, sommer, veninde
Fine Isabella 


Jeg elsker, når jeg kan være 100 procent mig selv sammen med en person, og når det føles helt naturligt, selvom der er gået meget lang tid, hvor man ikke har set hinanden. Sådan følte jeg i dag, så det var virkelig gensynsglæde. 


Isabella startede på Vi Unge som teeangeblogger, og hun er virkelig en skøn og dygtig ung kvinde, og jeg kan klart anbefale dig at kigge med på hendes blog med det geniale navn: isa-tankestreg.dk.

græsk salat, feta, oliven, grækenland, cafe, klaptræet, kultorvet, københavn, spisested, bar, restaurant, mad, sund
Jeg fik denne lækre og store græske salat på Café Klaptræet. Mums!


Herudover har jeg i dag forkælet mig selv med lidt shopping på budget, og det blev til de fine lynlås øreringe fra Marc By Marc Jacobs, som jeg fik billigt.


Jeg synes selv, jeg gjorde endnu et godt køb, da jeg i New Yorker fandt et par sorte, søde ballerinaer for kun 79 kroner, og så er de endda behagelige at have på. Til den pris, tror jeg, at jeg skal endnu et smut forbi og have nogle flere i forskellige farver.

Marc By Marc Jacobs, lynlås, zip, øreringe, sølv, shopping, mode, fashion, earrings, new yorker, ballerina, københavn, sko, strøget,

Du kan følge min blog på Facebook her

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.