Gensynsglæde og budgetshopping


Kender I det, når man ser en person, man holder rigtig meget af, som man ikke har set længe, og så føles det som om, det kun er par dage siden, man sidst har snakket? Sådan havde jeg det i dag, da jeg mødtes med min veninde og gamle kollega, Isabella fra Vi Unge. Vi mødtes på Café Klaptræet på Kultorvet, hvor den stod på tøsesnak og hygge. 


Læs også: Minder fra Vi Unge

Isabella, Isa-tankestreg, Cafe klaptræet, kultorvet, vi unge, københavn, blogger, bloggers delight, sommer, veninde
Fine Isabella 


Jeg elsker, når jeg kan være 100 procent mig selv sammen med en person, og når det føles helt naturligt, selvom der er gået meget lang tid, hvor man ikke har set hinanden. Sådan følte jeg i dag, så det var virkelig gensynsglæde. 


Isabella startede på Vi Unge som teeangeblogger, og hun er virkelig en skøn og dygtig ung kvinde, og jeg kan klart anbefale dig at kigge med på hendes blog med det geniale navn: isa-tankestreg.dk.

græsk salat, feta, oliven, grækenland, cafe, klaptræet, kultorvet, københavn, spisested, bar, restaurant, mad, sund
Jeg fik denne lækre og store græske salat på Café Klaptræet. Mums!


Herudover har jeg i dag forkælet mig selv med lidt shopping på budget, og det blev til de fine lynlås øreringe fra Marc By Marc Jacobs, som jeg fik billigt.


Jeg synes selv, jeg gjorde endnu et godt køb, da jeg i New Yorker fandt et par sorte, søde ballerinaer for kun 79 kroner, og så er de endda behagelige at have på. Til den pris, tror jeg, at jeg skal endnu et smut forbi og have nogle flere i forskellige farver.

Marc By Marc Jacobs, lynlås, zip, øreringe, sølv, shopping, mode, fashion, earrings, new yorker, ballerina, københavn, sko, strøget,

Du kan følge min blog på Facebook her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.