Fire generationer rejser sydpå


I weekenden tog jeg en spontan beslutning, og sagde ja til en sommerferie med min mor, bedste og morbror. William skal selvfølgelig også med, men Hans-Kristian og min far bliver hjemme og passer deres arbejde. Stakler!

Jeg synes, det er ret sjovt, at vi er fire generationer, der skal afsted sammen, og jeg glæder mig over, at William har sin bedste, oldemor og legeonkel med, så der bliver tid til, at jeg kan slappe af 🙂

Turen går til Kalymnos

I min familie er Grækenland det foretrukne rejsemål, og jeg elsker også selv at feriere på de græske øer. Jeg var derfor ikke svær at overtale, da jeg blev spurgt, om William og jeg ville med en uge til Kalymnos. Endnu en fordel ved, at jeg igen er blevet selvstændig, er, at man kan tage på spontane ferier 🙂

Vi rejser den 15. juni, og skal bo på det firestjernede hotel “Massouri Beach”, hvor vi har booket en tre-værelses lejlighed med to badeværelser. Hotellet ligger på stranden, har børnepool og er tæt på byen, så det lyder meget familievenligt. Uh, hvor jeg glæder mig til sol, strand og familiehygge og ikke mindst græsk mad på hyggelige tavernaer.

Læs også: Sommerferie til den græske ø Lesbos

Hvor går din ferie hen denne sommer?

E-BOG: Blog dig til flere kunder
Lær, hvordan du kommer i gang med din egen virksomhedsblog, og blogger dig til flere kunder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen tilsendt direkte til din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 18. maj 2018 / 08:43

  Åhr Kalymnos er et af mine bedste ungdomsferie-minder:-) God rejse! Der er så smukt og roligt.

  • Katrine
   24. maj 2018 / 10:38

   Iih, det lyder jo dejligt 🙂 Jeg glæder mig også rigtig meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.