A Friend in London – En ny dag i morgen

Det danske band A Friend in London slog igennem ved det danske Melodi Grand Prix i 2011, og jeg sad klistret til skærmen med telefonen klar til at stemme på dem. Udover at “New Tomorrow” klart var den bedste sang, så har jeg kendt forsangeren, Tim Schou, siden jeg var barn, hvor vi voksede op i den samme lille by på landet. Jeg kan tydeligt huske, når han sang og spillede på sin guitar, når vi var af sted på håndboldture. 

A Friend in London, sebastian, Tim Schou, new tomorrow, nyt kapitel, ny start, to medlemmer forladet bandet, rest from the streets, carly rae jepsen, vi unge, interview, video, melodi grand prix
A Friend in London

Et nyt kapitel for A Friend in London

Nu er bandet splittet op, og A Friend in London går ind i et nyt kapitel, hvor Tim og Sebastian fortsætter AFIL sammen med en ny basist og en ny trommeslager. Fremover bliver fokus Tim med band i stedet for på alle fire musikere. Esben og Aske skal begge udleve nye drømme. Og som de fire fyre så fint sang, så venter der dem alle a new tomorrow.

Selvom jeg går ind for at leve i nuet, er der altså bare nogle dage, hvor tanken om en ny dag holder humøret oppe, og når et kapitel slutter, er der altid et nyt og spændende kapitel på vej. Jeg glæder mig til at bladre om på næste side og følge A Friend in London mod nye og spændende eventyr.

På Vi Unge interviewede jeg A Friend in London sammen med to læsere, se videoen her

Og så slutter vi lige af med sangen “Rest from the Streets”.

Følg mig på Facebook her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.